Το κιτ πολλαπλής COLLEROCK αναπτύχθηκε το 2016 ως απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη των φορτηγών Scania που αντιμετωπίζουν, σε καθημερινή βάση, συνεχείς βλάβες πολλαπλής και συχνές ανάγκες συντήρησης. Η εμπειρία μας προέρχεται από περισσότερα από 10 χρόνια στον τομέα των συστημάτων εξάτμισης φορτηγών, κατά τη διάρκεια των οποίων εστιάσαμε στην παραγωγή και πώληση βαλβίδων παράκαμψης για όλα τα μοντέλα φορτηγών που διατίθενται στην αγορά. Αυτά τα χρόνια ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με οδηγούς φορτηγών Scania για να βρούμε λύση στα μηχανικά τους προβλήματα και ξεκινήσαμε με το γνωστό θέμα με τις τυπικές πολλαπλές από χυτοσίδηρο και έτσι δημιουργήσαμε τις ενισχυμένες πολλαπλές COLLEROCK. Σήμερα, μετά από περισσότερα από 6 χρόνια και με εκατομμύρια χιλιόμετρα που έχουν διανύσει οι πελάτες μας, μπορούμε να πούμε ότι οι υπερενισχυμένες πολλαπλές από χάλυβα COLLEROCK είναι οι καλύτεροι στην αγορά.

Γιατί Collerock…

Το project

Κάθε προϊόν Collerock έχει σχεδιαστεί προσεκτικά χρησιμοποιώντας εργαλεία CAD και λιτή λογική.

Καινοτομία

Η φάση δημιουργίας πρωτοτύπων είναι από τις πιο απαιτητικές. Το πρωτότυπο γίνεται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια μέσω πολύ ακριβών υπολογισμών. Κατά τη φάση της δοκιμής βελτιώνεται συνεχώς.

Δοκιμές

Stress tests σε βαρέα οχήματα και απαιτητικούς δρόμους. Το να πιέζεις τον εαυτό σου στα άκρα για να προχωράς συνεχώς μπροστά, γι’ αυτό είναι οι δοκιμές.

Market launch

Η γεύση των δύσκολων προκλήσεων ξεσηκώνει τις καρδιές των πιο γενναίων.